Despre noi

 „Epan pentru noi înseamnă familie. Este munca a trei generații.

Vorbim de 27 de ani de experiență, un parcurs dificil și frumos în același timp, cu multe schimbări, toate acestea ducând la ceea ce suntem astăzi: o echipă dedicată, profesionistă, pregătită pentru orice provocare.

Cred cu tărie că elementul cheie din această ecuație este nimic altceva decât pasiunea. Iubim lemnul, îl ințelegem, respectăm și considerăm că exploatat corespunzător, este materialul perfect.”

Neculai Grigoriu – Co-fondator Epan

Ce ne diferențiază?

Principalul factor este producția completă pe care o avem. De la gaterarea bușteanului, uscarea cherestelei, prelucrarea semifinită și ulterior finisajul, toate sunt facute în fabrica noastră, ceea ce ne ajută să deținem controlul deplin asupra fiecărui proces.

În al doilea rând – Concept Studio, un proiect ambițios, unde putem oferi soluții complete de producție (atât în serie cât și unicat). Dispunem de proiectare 2D, modelare și vizualizare 3D.

Ce urmărim?

Să aducem căldura lemnului în viața fiecăruia, fie că vorbim de cămin, de birou sau de spațiile în care ne petrecem timpul liber.

Să consolidăm relația dintre arhitectură, design și producția aferentă celor două, printr-o informare cât mai corectă și un proces tehnologic cât mai apropiat de serie, dar cu multe variabile ce țin de nevoile fiecăruia. În acest mod putem aduce un raport excelent între cost producție și durata până la livrare.

Lasă-ne un feedback.

Este foarte important pentru noi să ne îmbunătățim produsele și serviciile.
Îți mulțumim pentru contribuție!